AK Partili Belediye Başkan Adayları BALKANTÜRKSİAD’ı Ziyaret Etti

BALKANSİAD Üyesi AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Esgin ile yine BALKANSİAD Üyesi olan AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Arif Bayrak, Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’ni (BALKANSİAD) ziyaret etti.

İlk olarak Dr. Mustafa Esgin’i ağırlayan ve kendilerine desteklerinin tam olduğunu söyleyen BALKANSİAD Başkanı Naci Şahin, “BALKANSİAD’lı bir başkan adayı olarak size desteğimiz tamdır ve gönlümüz sizinledir” dedi. 30 Mart seçimlerinin, gerek Bursa için hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Naci Şahin, Dr. Mustafa Esgin’e seçim çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Esgin’in ardından ise, BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin ile BALKANSİAD Yönetim Kurulu, bir diğer BALKANSİAD üyesi olan ve önümüzdeki yerel seçimlerde AK Parti’den Mudanya Belediye Başkan Adayı gösterilen Avukat Arif Bayrak’ı ağırladı.

Ziyarette Mudanya’nın sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini Mudanya doğumlu olan biri olarak bildiğini söyleyen AK Parti Mudanya Belediye Başkanı Arif Bayrak’a da 30 Mart yerel seçimlerinde başarılar dileyen BALKANSİAD Başkanı Naci Şahin, BALKANSİAD üyelerinin gerek siyasi gerekse de ekonomik başarılarının kendilerini mutlu ettiğini ve her zaman kendilerinin yanlarında olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

AK Partili Belediye Başkan Adayları BALKANTÜRKSİAD’ı Ziyaret Etti AK Partili Belediye Başkan Adayları BALKANTÜRKSİAD’ı Ziyaret Etti