Arnavutluk Ankara Büyükelçiliği ziyareti

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu olarak, Üyemiz, AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi ve Türkiye-Zambiya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Atilla Ödünç’ün de eşlik ettiği Ankara programımız gerçekleşti.

Ankara’daki temaslarımız sırasında ilk olarak Arnavutluk’un Ankara Büyükelçiliğini ziyaret eden yönetim kurulu üyelerimiz Konsolos Nertila Arn tarafından ağırlandı.

Ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Berat Tunakan, “Geçen yıl eylül ayında Arnavutluk’ta meydana gelen depremde kardeşlerimize ilk yardım eli uzatan sivil toplum kuruluşu olarak bu kez tüm dünyayı etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle dost ve kardeş ülke Arnavutluk’a 20 bin adet cerrahi maske yardımında bulunduk” dedi.

Arnavutluk’un Ankara Büyükelçiliği Konsolosu Arn da, “BALKANTÜRKSİAD zor günlerimizde hep yanımızda oluyor. Desteğiniz bizim için çok önemli. Bütün BALKANTÜRKSİAD üyelerine şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Arnavutluk Ankara Büyükelçiliği ziyareti Arnavutluk Ankara Büyükelçiliği ziyareti Arnavutluk Ankara Büyükelçiliği ziyareti