AYTUĞ ONUR BAL-GÖÇ’Ü YALNIZ BIRAKMADI

Balkan Rumeli Sanayi ve İş Adamları Derneği, BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, BAL-GÖÇ’ün Görükle Şubesi’nin sosyal tesis açılışına katıldı.

BAL-GÖÇ’e Nilüfer Belediyesi tarafından tahsis edilen Görükle Şubesi’nin açılışı için düzenlenen törene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BAL-GÖÇ Genel Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan, MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, meclis üyeleri, meclis üyeleri adayları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Balkan göçmenleri için BAL-GÖÇ’ün önemli yeri olduğunu söyleyen BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, “Nilüfer Belediyesi’nin konuya yaklaşımı ve desteği oldukça önemlidir. Bu şubenin açılışı özellikle BAL-GÖÇ gibi sivil toplum kuruluşlarının temsiliyeti açısından sahip oldukları değere yaraşır bir anlayışın hareketidir. Yaygın bir ağa sahip olan BAL-GÖÇ’ün çalışmalarını daha sağlıklı yürütülebilmesi için bu merkezin açılması güzel bir adımdır” dedi.

Törende konuşan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi olarak sivil toplum örgütleriyle her zaman iç içe olduklarını kaydederek “Bir sözümüzü daha tutmanın gururu içindeyiz. Tahsis ettiğimiz binayı modernize edip, kullanılabilir hale getirerek kendilerine veriyoruz. BAL-GÖÇ bizim bağrımıza bastığımız, kardeşlerimizin oluşturduğu bir sivil toplum kuruluşu” ifadelerini kullandı.

BAL-GÖÇ Genel Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan da Nilüfer Belediyesi ve Başkan Bozbey’e teşekkür ederek, “Başkan Bozbey her zaman sivil toplum örgütlerine destek veren bir kent yöneticisi olmuştur. Bu tesis, bunun en güzel örneğidir. Demokrasinin olmazsa olmazı sivil toplum örgütleri rehber kuruluşlardır. Yıllardır odası bile olmayan Bal-Göç bugün modern bir tesise kavuştu” şeklinde konuştu.

Törende hitapların ardından Belediye başkanı Mustafa Bozbey ve diğer protokol üyeleri tesisin açılış kurdelesini kesti. Açılışta BAL-GÖÇ Genel Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan, Başkan Bozbey’e desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

AYTUĞ ONUR BAL-GÖÇ’Ü YALNIZ BIRAKMADI