BALKANTÜRKSİAD, LÖSEV BURSA YETKİLİLERİNİ AĞIRLADI...

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANSİAD) yöneticileri ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yetkilileri ile biraraya gelerek, LÖSEV’in hayata geçirdiği 100 milyon dolarlık onkoloji kenti projesi hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

BALKANSİAD’ta gerçekleşen toplantıda BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur ve yönetimi hazır bulunurken, LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Emecan Özcan ve LÖSEV Bursa Halkla İlişkiler Sorumlusu Güzide Özselek yaptıkları sunumlarla BALKANSİAD yöneticilerini bilgilendirdiler.

Toplantıda LÖSEV’in hayata geçirdiği ve Avrupa’da ilk olma özelliği taşıyan onkoloji kenti hakkında bilgiler veren LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Emecan Özcan, Bin kişiye istihdam sağlayacak olan LÖSEV Kent’in 100 milyon dolara mal olduğunu ifade ederek, bu yapının tamamen bağışlarla yapıldığının altını çizdi.

LÖSEV Kent’in tamamlandığı zaman Avrupa’nın en modern ve donanımlı onkoloji kenti olacağına dikkat çeken Özcan, projede helikopter pistinden kemik iliği nakli merkezine, kök hücre laboratuvarlarından hastaların refakatçileriyle birlikte rahatça kalabileceği tek kişilik odalara kadar birçok bölümün yer aldığını sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur ise, LÖSEV’in çok kıymetli işler yaptığını belirterek, “Kurulduğu dönemden bu yana binlerce lösemi hastası çocuğa umut olmayı başaran LÖSEV’i ve bu bağlamda sizleri çok tebrik ediyorum. Hayata geçirdiğiniz projelerle birçok yuvayı ısıtıyor ve çocuklarımıza mutlu bir gelecek vaat ediyorsunuz. LÖSEV Kent gibi bir projenin hayata geçiriliyor oluşu bizleri yürekten gururlandırdı. Tüm çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyor, BALKANSİAD ailesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” ifadelerini kullandı.

BALKANTÜRKSİAD, LÖSEV BURSA YETKİLİLERİNİ AĞIRLADI...