BALKANTÜRKSİAD 2014-2016 DÖNEM PROJELERİ ARASINDA YER ALAN BALKANTÜRK EĞİTİM VAKFI HAYA GEÇTİ

BALKANSİAD BAŞKANI DR. ONUR: BALKANSİAD’IN 2014-2016 DÖNEM PROJELERİNDEN EN ÖNEMLİSİ HAYATA GEÇTİ…

NACİ ŞAHİN BALKANTÜRK EĞİTİM VAKFI BAŞKANI SEÇİLDİ…

BURSA - Balkan ve Rumeli Sanayici İşadamları Derneği’nin (BALKANSİAD) 2014-2016 dönem projeleri arasında yer alan BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın ilk genel kurulu yapıldı. Genel kurulda Yönetim Kurulu Başakanlığı’na Naci Şahin seçildi.

BALKANSİAD Dernek Merkezi’ndeki BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın ilk genel kuruluna Burhan Vatan Divan Başkanlığı yaptı.

Genel Kurulun açılışında konuşan ve vakfın 5828 sicil numarasıyla tescillendiğini söyleyen BALKANSİAD Başkanı Dr. Aytuğ Onur, “Faaliyetlerimize başladığımız ilk günden itibaren en kıymetli ve en önemli hedef olarak belirlediğimiz Bursa’ya bir Balkan üniversitesi kurma amacıyla BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın kuruluş çalışmalarına başladığımızda hiç de ümitsiz değildik. Vakıf kuruluş sürecinin uzun çalışmalar gerektirdiğini biliyorduk. Ama bir gün bile olsun ümitsizliğe kapılmadık. Şimdi şükürler olsun artık BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın kuruluşunu gerçekleştirdik. Kurucu mütevelli heyeti üyesi olduğunuz BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın kuruluşuna dair yargısal ve idari işlemler tamamlanmış olup, vakfımız 5828 sicil numarası ile tescil edilmiştir” dedi.

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı projesinin BALKANSİAD’ın 2014-2016 Dönem Projeler arasındaki en önemli projeler arasında yer aldığını belirten Dr. Onur, “Bundan sonra el birliği ile işlere koyulma vaktidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerinizin devam edeceğine olan inancımla genel kurulumuzun hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

---Naci Şahin oy birliği ile seçildiği---

BALKANSİAD Başkanı Onur’un yaptığı açılış konuşmasının ardından geçilen Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu seçimlerinde, Naci Şahin oy birliğiyle başkanlığa seçildi.

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Başkanı seçildikten sonra teşekkür konuşması yapan Naci Şahin de, “Bu vakfın mütevelli heyetinde yüzlerce insan yer almak isteyecektir ve şunun bilinmesini isterim son 1 yılda Türkiye’de 4 Bursa’da tek biz eğitim vakfı onayı aldık” diye konuştu.

Kendilerine duyulan güvene layık olacaklarını söyleyen Naci Şahin, “Vakıf şimdilik burslar ve staj imkanlarıyla devam edecek. İlerleyen zamanlarda vakfımızın üzerine alacağımız arsa önce öğrenci yurdu daha sonra da yüksekokul inşa edeceğiz. Daha sonra da inşallah üniversitemizi Bursa’mıza ve Türkiye’mize kazandıracağız” şeklinde konuştu.

---Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeleri---

Yönetim Kurulu Asil: Naci Şahin, Aytuğ Onur, Levent Bilek, Nurettin Göler, Mümin Pekcan, Öztürk Yazıcı, Adan Sözeri

Denetim Kurulu Asil: Mehmet Olcay Durgunlu, Şenol Keleş, Mehmet Küçükyalçın

BALKANTÜRKSİAD 2014-2016 DÖNEM PROJELERİ ARASINDA YER ALAN BALKANTÜRK EĞİTİM VAKFI HAYA GEÇTİ