BALKANTÜRKSİAD AİLESİ BRUNCH’TA BULUŞTU

Balkan ve Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) ailesi Mercedes Benz Mengerler Şubesi sponsorluğunda Geleneksel Brunch etkinlerinin 10.’sunda Anadolu Et Lokantası’nda bir araya geldi.

Yoğun iş stresinden bir an olsun sıyrılmak isteyen 500’e yakın BALKANTÜRKSİAD üyesi iş adamı aileleriyle ve dostlarıyla bir arada olmanın keyfini yaşadı.  Bursa cemiyet hayatının seçkin isimlerinin katıldığı etkinlikte, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Aytuğ Onur;  Engin Çetiner, Berkan Yener, Barış Gül ve Ekin Gümüştaş’a üyelik rozetini taktı.  BALKANTÜRKSİAD’ın kısa zamanda büyük bir ilerleme kaydettiğini söyleyen Dr. Onur, “Bugün Bursa’nın iki yıldızı bir araya geldi. Sivil toplum hayatında BALKANTÜRKSİAD ve otomotivde Mercedes.  Biz büyük bir aileyiz. Bugünkü tablo, BALKANTÜRKSİAD’ın Bursa sivil toplum hayatının en önemli kuruluşlarından birisi haline geldiğinin kanıtıdır. Biz bunu hep birlikte başardık. Bunun arkasında ailelerimize, gençlerimize ve çocuklarımıza verdiğimiz önem geliyor. Birlik ve beraberlik yeni başarıları getiriyor” dedi.

 ‘HER KOMPARTIMANDA BAŞARIYI SAĞLADIK’

Dünya çapında üne sahip aile uzmanı, eğitmen, kurumsal danışman ve yazar Dr. Stephen Covey’in ‘Başarı trene benzer. İş hayatı, aile hayatı ve toplumsal hayat bunların kompartımanlarıdır. Bir tanesinde geride kaldığınızda toplam başarıyı elde etme şansınız yok’ sözlerini alıntılayan Dr. Onur, “Biz BALKANTÜRKSİAD ailesi olarak her kompartımanda başarıyı sağlamış durumdayız.  İyi günde de kötü günde de bir araya geliyoruz” diye konuştu. Dr. Onur, BALKANTÜRKSİA ailesinin her geçen gün biraz daha büyüdüğünü ve büyümeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

 

Gün boyu renkli dakikaların yaşandığı brunch sonrası BALKANTÜRKSİAD üyeleri Mercedes markasının farklı modellerini test etme şansı yakalarken çekilişle çeşitli özel hediyeler kazandı.

 

BALKANTÜRKSİAD AİLESİ BRUNCH’TA BULUŞTU