BALKANTÜRKSİAD, BURSA İÇİN PROJELER KOMİTESİ BİR ARAYA GELDİ…

BALKANSİAD’ın Bursa ölçeğindeki projelerinin mimarları geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, yeni proje konularını ele aldı.

BALKANSİAD Bursa için Projeler Komitesi üyeleri bir araya gelerek, yeni dönemde üretilebilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda, BALKANSİAD’ın önümüzdeki dönemde birçok yeni projeye imza atacağını ifade eden Bursa için Projeler Komitesi Başkanı Sinem Toplan, “Bursa için Projeler Komitesi olarak, geçtiğimiz dönemde bazı projeleri yönetim kurulumuza sunduk. Bu projeler önümüzdeki dönemde bir bir hayata geçecek.Önceliğimizi  e-mobilite kapsamında elektrikli ulaşım araçlarının şehrimizde kullanımını yaygınlaştırmak olarak  belirledik ve bu konuda çalışma gruplarımızı oluşturduk.Ayrıca Şehrimizin ulaşım haritası ve tarihi bölge haritasını tek bir haritada bileştirerek yerli ve yabancı turistlere kılavuzluk etmesi için “ Cep kitapçığı “ çalışmalarımıza hız kazandırdık. ” şeklinde konuştu.

Komite üyeleri ile bir sonraki hafta için tekrar  bir araya gelerek, yeni fikirlerin değerlendirileceğini ve yapılan çalışmalarda ki gelişmeleri değerlendireceklerini dile getiren Toplan, hali hazırda bekleyen projelerin de olduğunu söyleyerek, yakın zamanda yönetim kuruluna sunacaklarını belirtti.

 

BALKANTÜRKSİAD, BURSA İÇİN PROJELER KOMİTESİ BİR ARAYA GELDİ…