BALKANTÜRKSİAD BUSİAD’I AĞIRLADI...

BURSA-Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD), Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’ni (BUSİAD) ağırladı.

BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur ile Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, “BALKANSİAD, kurulduğu günden bu yana faaliyete geçirdiği etkinlik ve ekonomi zirveleriyle Balkan ülkeleri ve Türkiye arasında köprü olmuştur” dedi.

BALKANSİAD’ın birçok projeye, başarıya imza atmış ve yeni projelerle büyümeye devam eden bir dernek olduğunu söyleyen Aytuğ Onur, “Bursa ve Balkanlar yararına yapılabilecek her türlü projede BUSİAD ile beraber çalışmaktan memnuniyet duyarız” ifadelerini kullandı.

Aytuğ Onur ziyarette ayrıca BALKANSİAD’ın 2014-2016 Dönemi Projeleri hakkında BUSİAD üyelerine bilgiler verdi.

Bursa ve Balkanlar’daki kalkınma noktasında BALKANSİAD’ın önemli bir rolü olduğuna vurgu yapan BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan ise, “Birbirinden değerli projeleriniz var. BUSİAD olarak elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız” dedi.

BALKANTÜRKSİAD BUSİAD’I AĞIRLADI...