BALKANTÜRKSİAD, CHP HEYETİNİ AĞIRLADI…

Siyasi partilerin BALKANTÜRKSİAD'a ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz günlerde CHP heyeti BALKANTÜRKSİAD yönetimini ziyaret etti.

BALKANTÜRKSİAD ziyaretinde CHP heyetinde İl Başkanı Zafer Yıldız, CHP Milletvekili adayları Gürhan Akdoğan ve Lale Karabıyık yer aldı.

“Katma değer oluşturduk”…

Ziyarette konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Aytuğ Onur ziyaretten mutluluk duyduğunu söyledi. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Balkan Ticaret Fuarı’ndan bahseden Onur, başarılı bir fuarı geride bıraktıklarını ifade etti. Onur, sözlerini söyle sürdürdü: "98 firma Balkan Ticaret Fuarı’nda yer aldı. Bulgaristan’dan 9 firma Bursa’da stant açtı. Gerek bursa gerek ülkemiz gerekse de Balkanlar için bir katma değer oluşturduk."

Balkan Ticaret Fuarı ile eş zamanlı yapılan 2. Akıllı Belediyecilik Zirvesi’ne de değinen Onur, Balkan belediyeleri ile Bursa belediyelerinin görüştüklerini ve birbirlerinden belediyecilik anlamımda katkı gördüklerini söyledi. Onur, sözlerini söyle noktaladı: “Önümüzdeki sene Fuar konseptimizi daha da ilerleteceğiz”. 12 Balkan ülkesinin ticaret odalarını da çağıracağız. Daha verimli ve bereketli bir fuar olacağını ümit ediyorum.”

CHP adına söz alan İl Başkanı Zafer Yıldız, BALKANTÜRKSİAD’ın Bursa için önemli işler yaptığını söyledi. Fuarın da Bursa’ya ve Balkanlara oldukça önemli katkıları olduğuna değinen Yıldız, Onur’a çalışmalarında başarılar diledi. Yıldız’ın ardından söz alan CHP Milletvekili Adayı Lale Karabıyık ve Gürhan Akdoğan da, seçildikleri takdirde Bursa için beraber çalışma sözü verdi.

Toplantıda bulunan BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şahin de, vakfın çalışmalarından bahsetti. Balkan Üniversitesi açmak için çalıştıklarını belirten Şahin, eğitimin en az sağlık kadar önemli olduğunu vurguladı.

BALKANTÜRKSİAD, CHP HEYETİNİ AĞIRLADI…