BALKANTÜRKSİAD HEYETİ, MUSTAFA BOZBEY’İ ZİYARET ETTİ…

 Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, BALKANSİAD, geniş bir heyetle 23 Ekim Perşembe günü, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.

BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, Yönetim Kurulu Üyeleri ve BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin’in katıldığı ziyaret İhsaniye’deki Nilüfer Belediyesi yeni binasında gerçekleşti.

Ziyarette BALKANSİAD çalışmaları hakkında Mustafa Bozbey’e bilgi veren Başkan Aytuğ Onur, BALKANSİAD olarak Bursa ile Balkanlar arasında hem ekonomik hem de sosyal açıdan köprü vazifesi gördüklerini vurguladı. Onur, konuşmasında “Nilüfer Belediyesi de Balkanlara yönelik gerekli hassasiyeti gösteren çalışmalara imza atıyor. Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Balkan Panayırı, en güzel örnekler arasında yer alıyor. Bu noktada desteğini her zaman hissettiğimiz Nilüfer Belediyesi ile daha sıkı işbirliği içinde hareket etme adına gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz projeleri, Nilüfer Belediyesi ile işbirliği içinde hayata geçirmeyi istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BALKANSİAD’ın Bursa için önemli bir oluşum olduğunun altını çizerek Balkanlara yönelik düzenlenen çalışmaların oldukça ilgi çekici olduğunu belirtti. Her zaman desteğe hazır olduklarını belirten Bozbey, ortak projeler geliştirilmesinde ellerinden gelen bütün katkıyı sağlayacaklarının altını çizdi.

 

BALKANTÜRKSİAD HEYETİ, MUSTAFA BOZBEY’İ ZİYARET ETTİ… BALKANTÜRKSİAD HEYETİ, MUSTAFA BOZBEY’İ ZİYARET ETTİ…