BALKANTÜRKSİAD, ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOMİTESİ ÇALIŞMALARA BAŞLADI…

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, BALKANSİAD Uluslararası İlişkiler Komitesi, 25 Kasım Salı günü bir araya geldi.

BALKANSİAD merkez toplantı salonundaki program, komite başkanı Süleyman İnan himayesinde gerçekleştirildi. Toplantıya BALKANSİAD üyesi iş adamları katıldı. Toplantıda komite yönetiminin oluşturulması, çalışma programının hazırlanması konuları gündeme geldi.

BALKANSİAD’ın Balkanlarla Türkiye arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Süleyman İnan, “bu noktada uluslararası ilişkiler komitesinin hem ticari hem de kültürel faaliyetlerin geliştirilmesi açısından ciddi çalışması gerekiyor. Bursa’da ses getiren önemli projeleri gerçekleştiren BALKANSİAD’ın etkinliklerinde bu komiteye önemli görevler düşüyor. Biz bu görevleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Büyüyen BALKANSİAD’ın dinamo komitelerinden biri olacağız” şeklinde konuştu.

Her ülkeyle ilgili bir komite üyesinin görevlendirildiği toplantıda özellikle dış ilişkiler açısından uluslararası temaslarda yabancı dil kullanımı göz önünde bulundurularak komitenin iletişimi sağlama adına etkin rol oynaması gerektiği vurgulandı.

 BALKANTÜRKSİAD, ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOMİTESİ ÇALIŞMALARA BAŞLADI…