BALKANTÜRKSİAD ÜYELERİ ÇENGELKÖY’DE ARTZEN DESIGN’I ZİYARET ETTİ.

İstanbul’un Boğaz ile buluştuğu, Anadolu Yakası’nın nostaljik semti Çengelköy’de, 140 yıllık geçmişe sahip Tahir Paşa Konağı’nda yer alan Artzen Design, 27 Nisan Cumartesi günü Balkan ve Rumeli İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) üyelerini ağırladı. 
BALKANTÜRKSİAD yeni dönemin 2. İş Geliştirme Toplantısını dernek Yönetim Kurulu Üyesi olan Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mimar Elif Çelik tarafından 2018 yılı sonlarında kurulan Artzen Design’da gerçekleştirdi.

Anadolu yakasının en nostaljik semtlerinden birinde kurulan, mekanları sanata dönüştürecek kişiye özel üretim ve hizmet veren Artzen Design; Bursa’nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan BALKANTÜRKSİAD’ı ağırladı. 
Ziyarette BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, BALKANTÜRKSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, Yönetim Kurulu Üyeleri, dernek üyeleri ve eşleri yer aldı. 
BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mimar Elif Çelik’i 2018 yılı sonlarında tarihi mekanda kurulan yeni oluşumları için tebrik etti. Bugüne kadarki İş Geliştirme Toplantıları’nı hep Bursa’da gerçekleştirdiklerini hatırlatan Tunakan, “Bugün farklı bir toplantı yapıyoruz; Yönetim Kurulu Üyemiz Mimar Seçil hanım ve ortağı Elif hanımın İstanbul’daki bu güzide mekanında bir araya geldik. Bu toplantılar vesilesiyle üyelerimiz arasındaki diyaloğu sağlıyor ve geliştiriyoruz. Biz bir SİAD’ız ve önceliğimiz tabi ki iş hayatını ilgilendiren hususlar. Bu noktadan baktığımızda bu toplantılar veya buluşmalar, ayrı önemler arz etmektedir. Bir üyemizin İstanbul’un güzide semtlerinden birinde çok şık ve tarihle iç içe bir mekan açmış olmasını da bu toplantı vesilesiyle öğrendik mesela. Bu gibi pek çok örneği sıralayabiliriz. Adından da anlayacağımız gibi İş Geliştirme Toplantıları’mız adının hakkını veriyor” dedi.

22 senedir yurt içinde ve yurt dışında, birçok iç mimari projeye imza atan Mimar Seçil Bulcan Ürküt, BALKANTÜRKSİAD üyeleriyle İstanbul’da Artzen Design’da biraraya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Ürküt, “Üyesi olduğum BALKANTÜKSİAD’ı Çengelköy’ün en güzel tarihi mekanlarından birinde kurulan tasarım durağı Artzen Design’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Avrupa’dan ithal ettiğimiz sonsuz ürün yelpazemiz ile yaratıcı mekanlar ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Hedefimiz klasikten moderne sürekli yenilenen, el işçiliğini titizlikle sunan lüks, zarif ve elegan bir tasarım anlayışı ile markamızı hayata geçirmektir” dedi.
İç mekan tasarımı konusunda uzman olan İç Mimar Elif Çelik Bursa’nın önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan BALKANTÜRKSİAD ailesini Artzen Design’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Çelik, “Bursa farklı kimlikleri bir arada buluşturan bir kültür mozaiğidir. Ülkemizin önemli iş insanlarından oluşan BALKANTÜRKSİAD çalışmalarıyla Bursa’ya örnek oluyor. Balkanların sinerjisini bugün konağımızda da hissettik” diye konuştu.
Çelik, kişiye özel üretim ve hizmet veren Artzen Design’ın, online lüks alışveriş tecrübesini daha önce hiç olmadığı kadar rafine hale getirdiğini, ev dekorasyon kategorisinde zengin ürün yelpazesiyle Avrupa’dan ithal özgün tasarımlı ürünlerle farklı trendleri takip ettiklerini belirtti.

BALKANTÜRKSİAD ÜYELERİ ÇENGELKÖY’DE ARTZEN DESIGN’I ZİYARET ETTİ.