BALKANTÜRKSİAD ve DOSABSİAD İŞBİRLİĞİ BURSA İÇİN SİNERJİ YARATACAK…

BALKANSİAD’da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul toplantısıyla göreve gelen Aytuğ Onur başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) Yönetimini ağırladı.

DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Tezyaparlar ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerinin tebrik ziyaretinde, BALKANSİAD’ın önümüzdeki günlerde üzerinde çalışacağı projeler ile iki dernek arasındaki işbirliği olanakları ele alındı.

Konuşmasına, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, DOSABSİAD ile yapılacak her türlü işbirliğine açık olduklarını belirterek, “BALKANSİAD olarak, yeni bir döneme giriyoruz. Hali hazırda önemli bir konumda olan derneğimize daha etkin bir yapı kazandırmak için önemli projelere imza atacağız. BALKANSİAD’da proje dönemi başlamıştır. Bu projeler çerçevesinde Bursa’nın önemli STK’larıyla işbirlikleri yapacağız. Tabi ki DOSABSİAD da bu STK’ların başında geliyor” dedi.

BALKANSİAD’ın bundan önceki dönemde de önemli projelere imza attığını belirten DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Tezyaparlar ise,  BALKANSİAD’ın Bursa’nın önemli dinamiklerinden biri olduğuna dikkat çekerek, “Sanayici ve işadamı dernekleri, Bursa ekonomisine önemli katkıda bulunan ve ses getiren bir STK’lardır. Bu konudaki deneyimlerimizi paylaşmaya hazırız. Ortaklaşa yapılacak çalışmalarla bundan önceki dönemde olduğu gibi, bundan sonra da önemli projelere imza atılacağından hiç şüphemiz yok. Bizim amacımız, BALKANSİAD ve DOSABSİAD gibi Bursa’nın ekonomisine yön veren kuruluşların işbirlikleri yaparak, toplum ve kamu yararına çalışmaktır” şeklinde konuştu. 

BALKANTÜRKSİAD ve DOSABSİAD İŞBİRLİĞİ BURSA İÇİN SİNERJİ YARATACAK… BALKANTÜRKSİAD ve DOSABSİAD İŞBİRLİĞİ BURSA İÇİN SİNERJİ YARATACAK…