BALKANTÜRKSİAD ve Yalçın iş birliği

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD) Ak Parti İl Başkanı Sedat Yalçını ziyaret etti.
22 Nisanda gerçekleştirilen kongreden sonra tekrardan başkanlık koltuğuna seçilen Sedat Yalçına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan BALKANSİAD Başkanı Naci Şahin ve üyeleri bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Yalçının başarılarının devamını dilediğini söyledi. Başkan Naci Şahin, “ Biz her zaman çalışanın yanındayız. Sizler de Bursa için birçok şey yaptınız. Bursa halkı da bu istikrar ile sizi tekrardan göreve seçti” dedi.
Yapılan ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Yalçın, “ 22 Nisandan önce de sonra da bizim tek amacımız Bursayı daha güzel bir kent haline getirmek. Bu süreçte bizimle birlikte olan yeni isimler var. Ama hepsi çok iyi çalışıyorlar. Kendi meslek alanında başarılı olan insanları tercih ettik. Çünkü ilk önce kendi işinde başarılı olan, saygıyla anılan insanlar siyasette de başarılı olur” dedi.
BALKANSİADın bugüne kadar yaptığı faaliyetleri anlatan Şahin, “Başbakanımız Recep Tayip Erdoğanda Balkan ülkelerine çok önem veriyor. Bizde dernek olarak bu bağları güçlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yapmış olduğumuz Bulgaristan Geziside oldukça verimli geçti. Oradaki vatandaşın Türkiye deyince ilk olarak aklına Bursa geliyor. Hemşerilerimiz ile bağlarımızı diğer gezilerimizde de güçlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Kurulacak olan Balkan Üniversitesi hakkında da kat edilen aşamayı aktaran Şahine, Sedat Yalçın bundan sonra ki aşamalar içinde tam destek sözü verdi. Yalçın “ BALKANSİAD kurulduğu günden bugüne kadar adından sıkça söz ettiren bir dernek. Bursada birçok siad var. Herkesin de amacı Bursayı marka kent haline getirmek. BALKANSİADta bu konuda elinden geleni yapıyor ve Bursayı daha yükseklere taşıyor. Üyesi olduğum BALKANSİADın her zaman olduğu gibi bundan sonra da yanında olacağız” şeklinde konuştu. 
BALKANSİAD Başkanı Naci Şahin, Sedat Yalçına BALKANSİAD saati hediye etti.

BALKANTÜRKSİAD ve Yalçın iş birliği