BALKANTÜRKSİAD, YEŞİL BURSA KULÜBÜNÜ AĞIRLADI…

Başkan Aytuğ Onur ve BALKANSİAD Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya Yeşil Bursa Spor Kulübü adına Mehmet Küçükyalçın ve beraberindeki heyet katıldı. Toplantıda kulübün hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

Bursa'da son günlerde yaşanan uyuşturucu olaylarına karşı gençlere yönelik yürütülen sportif çalışmaların önemli olduğunun altını çizen Başkan Aytuğ Onur, “BALKANSİAD olarak gençler için yapılan çalışmaların her zaman yanında yer alıyoruz. Yeşil Bursa Gençlik ve Spor Kulübü de bu noktada önemli bir görev üstlenmiş durumda biz, bu noktada elimizden gelen desteği sağlamanın sözünü veriyoruz” diyerek BALKANSİAD olarak Yeşil Bursa Gençlik ve Spor Kulübü’nün maçlarına yönelik bir miktar kombine kartı aldı.

Desteklerinden dolayı BALKANSİAD yöneticilerine teşekkürlerini ileten kulüp yöneticisi Mehmet Küçükyalçın, başarılı sporcuları kadrosunda bulunduran kulübün ayrıca gençlerin spora yönelmesi açısından da önemli bir misyonu olduğunu belirterek herkesi maçları seyretmeye davet etti. Toplantı hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu. 

BALKANTÜRKSİAD, YEŞİL BURSA KULÜBÜNÜ AĞIRLADI…