BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin Sifaş Genel Müdürü Mustafa Çağlar ziyareti

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANSİAD), yönetim kurulu üyeleri Sifaş Genel Müdürü Mustafa Çağlar'ı ziyaret etti. 
Hızlı ve emin adımlarla büyümeye devam eden BALKANSİAD, Bursa'nın seçkin işadamlarının arasına bir yenisini daha ekleyerek Mustafa Çağlar'ı dernek bünyesine ekledi. Bursa'nın birbirinden önemli isimlerini bir araya getiren BALKANSİAD Yönetim Kurulu'nu ağırlayan Sifaş Genel Müdürü Mustafa Çağlar, "1.5 yıldır BALKANSİAD'ın çalışmalarını ve etkinliklerini takip ediyorum. BALKANSİAD Bursa'da önemli bir eksiği tamamladı ve Balkan Göçmenlerini bir araya getirerek Bursa için önemli çalışmalara imza atıyor. Eğitim, kültür, ticaret, sanayi her dalda yaptığı projeler ile günden güne emin adımlarla hızla ilerliyor. Ben de Balkan göçmeni olarak BALKANSİAD'a üye olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Bundan sonra her çalışmada da yanlarında olacağım" dedi.
Balkan ülkeleri ile köprü vazifesini başarılı bir şekilde üstlenen BALKANSİAD'ın Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin ise, " BALKANSİAD bünyesinde bir çok önemli ismi bir araya getiriyor. Mustafa Çağlar'ın da derneğimize üye olmasıyla birlikte gücümüze güç kattık. Kendisini aramızda görmek tüm BALKANSİAD üyeleri için bir onurdur. Bizler hız kesmeden projelerimize devam ediyoruz. Gerek yaptığımız sinerji toplantıları gerekse yurt dışı gezilerimiz ile amacımız BALKANSİAD'ı tüm dünyaya tanıtarak, Balkan ülkeleri arasında köprü görevi görerek Türk ekonomisi başta olmak üzere ülkemize bir çok önemli kazanç sağlamaktır. Üyelerimizden aldığımız güç ile daha birçok başarılı projeye imza atarak da büyümeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. BALKANSİAD Üyeleri, Mustafa Çağlar'a üyelik rozetini takarken, flama ve BALKANSİAD saati de takdim ettiler.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin Sifaş Genel Müdürü Mustafa Çağlar ziyareti