BALKANTÜRKSİAD, YURTDIŞI TÜRKLER VE AKRABA TOPLULUKLAR BAŞKANLIĞI HEYETİNİ AĞIRLADI…

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, BALKANSİAD, 25 Ekim Cumartesi günü Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’ndan bir heyetle bir araya geldi.

BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı başkan yardımcısı Dr. Gürsel Dönmez, Kültürel ve Sosyal İlişkiler Daire Başkanlığı Balkanlar Koordinatörü Hüseyin Çardak ve Uzman Fatma İnce katıldı.

BALKANSİAD tarafından hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında heyete bilgi sunan Başkan Aytuğ Onur, “BALKANSİAD olarak Bursa’da ses getiren çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Hedeflediğimiz projelere odaklandık ve bu projeleri sürdürebilir bir şekilde yürütmek istiyoruz. Yoğun bir trafikte Balkanlarda geniş bir katılımın sağlandığı ekonomi zirveleri gerçekleştiriyoruz. Biz planladığımız projelerimizi sizlerle birlikte hayata geçirmeyi istiyoruz” diyerek BALKANTÜRK Eğitim Vakfı hakkında da bilgiler paylaştı.

Toplantıda konuşan Başkan Yardımcısı Dr. Gürsel Dönmez, “Bizim sizden beklentimiz büyük. Çok para kazanmanızı ve güçlü olmanızı istiyoruz ki güçlü ilişkiler gelişsin. Güçlü iş adamlarına sahip olan devletler yükseliyorlar. Eğer güçlü entelektüel yapılarda varsa çok güçlü oluyorlar. Bunu göz önüne alırsak sizin üniversiteye ve gelecek nesillere yönelik çalışmalarınızı ben ayrıca önemsiyorum. Sadece ticari değil işin insan boyutunu da değerlendiriyorsunuz. Bunun için hem şahsım hem de kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık iki saat süren ve projelerin detaylandırıldığı ve karşılıklı işbirliği kararının alındığı toplantı hatıra fotoğrafı çekimiyle ve yemek programıyla devam ederken Başkan Aytuğ Onur, Dr. Gürsel Dönmez’e ve beraberindeki heyete BALKANSİAD rozeti taktı. Toplantı iyi niyet temennileriyle son buldu. 

BALKANTÜRKSİAD, YURTDIŞI TÜRKLER VE AKRABA TOPLULUKLAR BAŞKANLIĞI HEYETİNİ AĞIRLADI…