BALKANTÜRKSİAD’A BUİKAD’DAN ZİYARET…

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın ve beraberindeki heyet, Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyarette bulundu. İki çalışkan ve güçlü derneğin bir araya geldiği toplantıda, dernek yöneticileri yeni dönem projeleri hakkında birbirlerini bilgilendirirken, ortak projeler ve olası iş birlikleri üzerinde de duruldu.

BALKANTÜRKSİAD’ın dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette Bursa’nın iki güçlü sivil toplum kuruluşu bir araya geldi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek, ülkenin zor ve hassas bir dönemden geçtiğini ancak birlik ve beraberlik içerisinde üretmeye ve çalışmaya devam ederek bu zor günleri atlatacaklarını ifade etti. Bilek: “15 Temmuz darbe girişimini çok şükür atlattık. Şimdi eskisinden daha çok çalışma ve üretme zamanı. Bu doğrultuda bizler de yeni iş birlikleri ve yeni iş modelleri üzerinde çalışmaya gayret ediyoruz. Bursa sivil toplum kuruluşları konusunda çok şanslı bir şehir. Birçok güçlü dernek oldukça başarılı işlere imza atıyor. Bunlardan biri de BUİKAD. Kendilerini burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

BUİKAD ile geçmişte ortak projelerde buluştuklarını ifade eden Bilek sözlerini şöyle tamamladı: “BALKANTÜRKSİAD olarak önceki dönemlerde başlayan projeleri devam ettirmeyi sürdürürken göreve geldiğimiz günden bugüne bizim dönemimizde hedeflenen yeni projeleri de bir bir gerçekleştirmeye başladık. Önümüzdeki dönemde yeni projelerimizle fark yaratacağımızı düşünüyoruz. Kadınların iş dünyasına dahil olmasını her zaman önemseyen ve buna da örnek olan bir dernek olarak BUİKAD ile daha öncede olduğu gibi güzel işlere imza atacağımızı düşünüyoruz.”

BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın ise BALKANTÜRKSİAD ile her zaman iyi bir iletişim içerisinde olduklarını ve bunun devam etmesini arzuladıklarını belirtti. Yalçın, “BALKANTÜRKSİAD, nüfusunun çoğu Balkan göçmeni olan Bursa'da önemli çalışmalar yapan bir dernek. Bizlerin de kadının iş ve sosyal hayatta aktif ve başarılı bir şekilde rol alması için yaptığımız birçok çalışma var. İki çalışkan ve başarılı derneğin birçok ortak projede buluşacağını düşünüyorum. Bizler BALKANTÜRKSİAD’ ın projelerini yakından takip ediyoruz. Umarım yeni dönemde yeni iş birliklerinde buluşuruz” şeklinde konuştu.

 

Ziyaretin sonunda BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek tarafından BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın’a dernek flaması ve duvar saati takdim edildi.

BALKANTÜRKSİAD’A BUİKAD’DAN ZİYARET…