BALKANTÜRKSİAD’A “RENK” KATTILAR

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Levent Bilek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuklarını Renk Otizm Derneği çocuklarına bıraktı.

Dernek merkezindeki etkinlik ile temsili olarak bir öğrencinin Levent Bilek’in makamına geçtiği ziyarette, otizimli çocukların şikayet ve önerilerini dinleyen BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu vesilesiyle kutladı.

Bilek yaptığı konuşmada, “Dünya otizm farkındalık ayı olması nedeni ile 23 Nisan’da biz de koltuklarımızı otizmli kardeşlerimize bıraktık. Bu vesile ile kendilerinin dilek ve şikayetlerini dinlemiş olduk. Bugün günümüzde her 68 çocuktan biri otizimli olarak dünyaya geliyor. Çocuklarımızın eğitimi ve istihdama kazanımları konusunda BALKANTÜRKSİAD olarak böyle anlamlı bir günde farkındalık yaratmak ve yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Bu konu dönem projelerimiz içinde de yer alıyor” dedi.

Bilek’in konuşmasının ardından üyeler tarafından çocuklara günün anısına çeşitli armağanlar verilirken, anlamlı etkinlik hep birlikte kesilen pasta ile sona erdi.

BALKANTÜRKSİAD’A “RENK” KATTILAR