BALKANTÜRKSİAD’DA PROTOKOL ZİYARETLERİ SÜRÜYOR…

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurul sonrasında BALKANSİAD’ın yeni Başkanı seçilen Aytuğ Onur ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun ardından protokol ziyaretlerine Cumhuriyet Başsavcısı Namık Yılmaz ile devam etti.

Başsavcı Yılmaz’a, yeni dönem hedefleri ve projeleri hakkında bilgiler veren BALKANSİAD Başkanı Aytuğ Onur, “Bursa’ya değer katacağına inandığımız projelerimizle BALKANSİAD’ın yönetimine geldik. Bursa için projeler üretmek ve uygulamak için heyecan duyuyoruz. Bu nedenle göreve talip olduk. Aldığımız bayrağı daha yükseklere taşımak istiyoruz. Toplumumuzun bilinçlenmesi ve Bursa’nın marka değerini daha da artırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Konuşmasında, Avrupa Birliği yolunda ilerleyen Türkiye’de insanların her geçen gün daha da bilinçlendiğini ve bilinçli tüketicinin artık hakkını mahkemelerde aradığına işaret eden Aytuğ Onur, bu duruma bağlı olarak da mahkemelerin yükünün arttığını hatırlattı. Onur ayrıca, tüketici hakları konusunda ilerleyen günlerde çeşitli aktiviteler düzenlemek istediklerini de dile getirdi.

BALKANSİAD’ın yeni yönetimine başarılar dileyen Cumhuriyet Başsavcısı Namık Yılmaz da “Hedefleriniz ve projeleriniz son derece güzel. Bursa’ya vizyon kazandıracağınıza yürekten inanıyorum. Bu noktada yapabileceğimiz bir şey olursa da seve seve göreve hazırız” diye konuştu.

BALKANTÜRKSİAD’DA PROTOKOL ZİYARETLERİ SÜRÜYOR…