BALKANTÜRKSİAD’DA YEŞİL SEFERBERLİK…

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, geçen sene yanan 170 hektar orman alanında oluşturulan "Mehmetçik Vakfı Hatıra Ormanı"na, BALKANTÜRKSİAD tarafından her üyesi için bir fidan olmak üzere toplam 600 çam fidanı dikildi.

BURSA- Balkan Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD),  geçtiğimiz yıl Mudanya’ya bağlı Göynüklü Mahallesi’nde yanan 170 hektar orman alanında oluşturulan “Mehmetçik Vakfı Hatıra Ormanı”na şehit ve gazilerimizin anısına fidan dikti.  Bursa Orman Bölge Müdürlüğünün desteğiyle hatıra ormanına yönetim kurulu üyeleriyle çıkarma yapan BALKANTÜRKSİAD heyeti,  her üyesi adına bir fidan olmak üzere toplam 600 çam fidanıyla katkıda bulundu.

BİLEK: GÖREVİMİZ FİDANLARI KORUMAK VE BÜYÜTMEK

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Göynüklü, Çağrışan ve Nilüfer Köy civarında etkili olan yangının acısını hala yüreklerinde taşıdıklarını kaydeden BALKANTÜRKSİAD Başkanı Levent Bilek, “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında her üyemiz için bir fidan diktik. BALKANTÜRKSİAD ailesi olarak Bursa’nın yeşil kimliğiyle anılmasını arzu ediyoruz. Şimdi yapmamız gereken korumak ve büyütmek.  Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize de şifa diliyorum” dedi. Bilek, BALKANTÜRKSİAD’ın yıl boyunca daha bir çok sosyal sorumluluk projesi geliştirmeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

BALKANTÜRKSİAD’DA YEŞİL SEFERBERLİK…