BALKANTÜRKSİAD’dan Bursaspor’a ziyaret

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANSİD) Yönetim Kurulu üyeleri, Özlüce Tesislerimizde Yönetim Kurulumuza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BALKANSİAD Başkanı Aytuğ Onur ve BALKANSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile Bursaspor Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan BALKANSİAD Başkanı Onur, Bursalı olmanın en önemli katmanlarından birinin Bursasporlu olmak olduğuna dikkati çekti. BALKANSİAD olarak Bursaspor’un yeni yönetimine başarı dileklerini ileten Onur, “Bu çerçevede Bursa’nın önde gelen SİAD’larından birisi olarak sizlere hayırlı olsun ziyaretimizin yanı sıra Bursaspor’a değer katmak için ortak projelerde yer almak istediğimizi belirtmek istiyoruz. Bugünkü ziyaretimiz de bu kapsamda önem arz ediyor” diye konuştu.

Bursaspor, Bursa’nın en önemli markası

“Bursa’nın en güzel markası Bursaspor’dur” diyen Aytuğ Onur, “Bursa’yı bir yere taşıyabilecek en önemli markası da Bursaspor. Biz bu bilinçteyiz. Sizlerle beraber Bursaspor markasına hizmet etmek için BALKSANSİAD’ın 300’ü aşkın üyesiyle her türlü hizmette varız. Recep Başkanımız ile gurur duyuyoruz. Şampiyon olduğumuz sezonki heyecanı bu sezon yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik ruhunu görüyoruz. Bursaspor’da bu yıl farklı bir anlayış var. Kısa süre içerisinde güzel işler yaptınız. Çok değerli bir teknik direktörümüz göreve başladı. Bursaspor’da başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberliğe ihtiyaç var

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise, BALKANSİAD Yönetim Kurulu üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Bölükbaşı sözlerini şöyle sürdürdü:

“BALKANSİAD Yönetim Kurulu olarak bizleri şereflendirdiniz, onurlandırdınız. Kısa bir süre önce Genel Kurul’da üyelerimiz bizlere teveccüh gösterdiler. Yaklaşık 25 günlük süre içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süre içerisinde Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, sivil toplum örgütleri ile bir araya geldik. Güzel ziyaretler oldu. Bursaspor’un birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Sinerjiyi en üst noktaya çıkardığımızı düşünüyorum. Allah mahcup etmesin.”

Pilot takım da ziyaret edildi

Bursaspor ziyaretinin ardından BALKANSİAD Heyeti, Bursaspor’un pilot takımı olan Yeşil Bursa Kulübü’nü de ziyaret etti. Burada Yeşil Bursa Kulübü Başkanı Mehmet Küçükyalçın ile biraraya gelinirken, BALKANSİAD olarak, Bursaspor’un olduğu kadar Yeşil Bursa’nın da yanında oldukları mesajı verildi.

 

BALKANTÜRKSİAD’dan Bursaspor’a ziyaret