BALKANTÜRKSİAD’DAN İNEGÖL ÇIKARMASI

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İnegöl’ü ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, İTSO Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ve İTSO Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen BALKANTÜRKSİAD heyeti, İnegöl ve Bursa sanayisi üzerine değerlendirmelerde bulundular.

İnegöl’ün mobilya sektöründe dünyada önemli bir marka olduğunu ifade eden BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, “Buradaki sanayicilerimiz, imal ettikleri ürünlerle ve ihracatlarıyla hem Bursa’ya hem de Türkiye ekonomisine önemli katma değer sağlamakta. BALKANTÜRKSİAD camiası olarak bizler de her zaman şehrimize, bölgemize ve ülkemize faydalı olmak amacıyla hareket ediyoruz. İnegöl mobilyasına ve işadamlarına değer katacak projeler için İTSO ile ortak çalışmalar yürütmeye hazırız” dedi.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ da, gelecek dönemde iş birliklerine hazır olduklarını belirtti.

BALKANTÜRKSİAD ailesi büyümeye devam ediyor

400’ü aşkın üyesiyle Bursa’nın en büyük STK’larından biri olan BALKANTÜRKSİAD, İnegöl ziyaretinde yeni üye alımına devam ederek, Bursa ve İnegöl’ün meşhur köftecilerinden, Orhan Köfte’nin sahibi Orhan Çelik’i de BALKANTÜRKSİAD ailesine kattı. Çelik’e üyelik rozetini BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan taktı.

BALKANTÜRKSİAD’DAN İNEGÖL ÇIKARMASI BALKANTÜRKSİAD’DAN İNEGÖL ÇIKARMASI BALKANTÜRKSİAD’DAN İNEGÖL ÇIKARMASI BALKANTÜRKSİAD’DAN İNEGÖL ÇIKARMASI