BALKANTÜRKSİAD’DAN KARALOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ…

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Levent Bilek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa’dan Antalya Valiliği görevine atanan Münir Karaloğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Heykel’de bulunan tarihi binada gerçekleştirilen ziyarette konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Levent Bilek, Münir Karaloğlu’na Bursa’ya sağladığı faydalı hizmetlerden ve katkılarından ötürü teşekkür etti. Bilek, “Sizin döneminizde Bursa’da önemli bir birliktelik sağlandı. Şehrimize bu ve benzeri birçok olumlu katkınız olmuştur. Balkan kökenli iş insanları ve sanayiciler olarak sizlere hizmetlerinizden ötürü teşekkür ederiz” dedi.

 

Bilek, Münir Karaloğlu’nun yeni görev yeri olan Antalya’nın, kendisine hayırlar getirmesini temenni ederken, burada yürütecekleri çalışmalarında da kolaylıklar diledi.

 

Münir Karaloğlu da BALKANTÜRKSİAD’ın bu nazik ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirerek "BALKANTÜRKSİAD 2011 yılında kurulan, fakat bugüne kadar yapmış olduğu başarılı işlerle rüştünü ispat etmiş önemli bir sivil toplum kuruluşudur. BALKANTÜRKSİAD'ın 'Ulu Şehir' Bursa için yaptığı pozitif katkıyı takdir ediyor, yeni dönem projelerinde başarılarının devamını diliyorum." dedi.

BALKANTÜRKSİAD’DAN KARALOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ…