BALKANTÜRKSİAD’DAN MEDICALPARK’A NEZAKET ZİYARETİ

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek ve Başkan Yardımcısı Fatih Şakir, Fomara’daki yeni binasına taşınan VM MedicalPark Bursa Hastanesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette BALKANTÜRKSİAD Başkanı Levent Bilek ve VM MedicalPark Bursa Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Sedat Demir, gelecekte gerçekleştirilebilecek ortak projeleri değerlendirdi.  Bursa’nın sağlık turizmindeki hedeflerine bu tarz yatırımlarla ulaşabileceğini belirten Bilek, “Sağlık alanında hem kamunun hem de özel sektörün yatırımları Bursa’ya bir canlılık kazandırdı. Tüm bu eserler Bursa’ya ait.   BALKANTÜRKSİAD’ın birçok çalışma grubu var. Her birini çok önemsiyoruz. Sağlık Çalışma Grubu da bunlardan biri. Sağlık alanında faaliyet gösteren birçok üyemiz de mevcut. VM MedicalPArk’la birlikte birçok projeyi hayata geçirebileceğimizi düşünüyorum” dedi.

PROF. DEMİR: İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

MedicalPark Bursa Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Sedat Demir de yeni binalarının eskisine göre 3 kat daha büyük olduğunu kaydetti. Bursa’ya güzel bir sağlık tesisi kazandırdıkları için mutlu olduklarını kaydeden Prof. Demir, şöyle devam etti: “VM Medical Park Bursa için bir kazanım oldu. Çok kısa bir süre içerisinde Güney Marmara’nın sağlıkta referans merkezi olacak. BALKANTÜRKSİAD’la karşılıklı işbirliğine hazırız.”

BALKANTÜRKSİAD’DAN MEDICALPARK’A NEZAKET ZİYARETİ