BALKANTÜRKSİAD’DAN OSMAN AK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ...

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, (BALKANTÜRKSİAD) Bursa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Osman Ak’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili İskender İskenderoğlu, Başkan Yardımcısı Fatih Şakir, Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Sözeri, Rabia Kuru, Şenol Keleş ve Ali Sayın yer aldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü görevinden Bursa’ya tayin olan Osman Ak’a hayırlı olsun dileklerini ileten BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili İskender İskenderoğlu, ‘Başkanımız Berat Tunakan, Litvanya Fahri Konsolosu olduğundan dolayı bir takım temaslarda bulunmak üzere Litvanya’da. O yüzden bugün bizlere eşlik edemedi. Ancak kendisinin ve BALKANTÜRKSİAD ailesinin sizlere çok selamı var’ dedi.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili İskenderoğlu, konuşmasında Bursa’nın sosyo ekonomik yapısı ve BALKANTÜRKSİAD’ın faaliyetleri hakkında Osman Ak’a detaylı bilgi verdi. BALKANTÜRKSİAD olarak ekonomi anlamında yaptıkları faaliyetlerin yanında sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçirdiklerini ifade eden İskenderoğlu, bu anlamda madde bağımlılığı konusuna dikkati çekti.

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ”

Madde bağımlılığı konusunda BALKANTÜRKSİAD’ın üzerine düşen bir konu olursa yapmaya hazır olduklarını belirten İskenderoğlu şunları söyledi: “450’ye yakın üyemizle, gençlerimizin önündeki en büyük tehlikelerden olan madde bağımlılığı konusunda savaşmaya hazırız. Geniş iletişim ağımız, sosyal sorumluluk bilincimiz ve Balkan camiasını kucaklayan gücümüzle madde bağımlılığı konusunda her bir üyemizle üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isterim.”

Ziyaretten ve BALKANTÜRKSİAD’ın sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği hassasiyetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak ise, BALKANTÜRKSİAD’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

BALKANTÜRKSİAD’DAN OSMAN AK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ...