BALKANTÜRKSİAD’DAN REKTÖR KILAVUZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Balkan Rumeli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde BUÜ Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
BALKANTÜRKSİAD heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Kılavuz, güzel temenni ve dilekleri için BALKANTÜRKSİAD ailesine teşekkür etti.
Rektör Prof. Dr. Kılavuz’a görevinde başarılar dileyen BALKANTÜRKSİAD Başkanı Tunakan ise BUÜ’nün köklü geçmişe sahip bir üniversite olduğunu, tıpkı önceki dönemlerde olduğu gibi, bu dönemde de birlikte projeler üretmeye hazır olduklarını söyledi. Tunakan, “Geçtiğimiz dönemlerde temellerini attığımız işbirliklerini bu dönemde de sürdürecek ve geliştireceğiz. BALKANTÜRKSİAD ailesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

BALKANTÜRKSİAD’DAN REKTÖR KILAVUZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BALKANTÜRKSİAD’DAN REKTÖR KILAVUZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BALKANTÜRKSİAD’DAN REKTÖR KILAVUZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ