BALKANTÜRKSİAD’dan UÜ Rektörü Prof. Dr. Dilek’e teşekkür ziyareti..

BURSA-Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD)  Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek’i makamında ziyaret etti.

BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur ve beraberindeki BALKANSİAD üyeleri, BALKANSİAD’ın 2014-2016 dönem projeleri arasında yer alan yaz okulu projesine sağladığı destek için teşekkürlerini sunmak üzere UÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek’i makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Kamil Dilek’e teşekkürlerini ileten BALKANSİAD Başkanı Dr. Onur, “BALKANSİAD 2014-2016 Dönem Projeleri arasında yer alan yaz okulu projesine UÜ Rektörü olarak sağladığınız destek için size minnettarız” dedi.

---Farkımızı gördüler---

15 günlük yaz okulu projesinin müfredatının bizzat Prof. Dr. Kamil Dilek tarafından hazırlandığını hatırlatan Dr. Aytuğ Onur, “Kosova ve Bulgaristan’dan gelen 34 öğrenci kardeşimiz, sosyal yönü ağır basan bir projede eğitim aldılar. Bu kardeşlerimiz, burada oldukları sürede Bursa’mızın ve Uludağ Üniversite’mizin, diğer şehir ve üniversitelerden farkını bizzat yaşayarak gördüler ve ülkelerine memnun bir şekilde geri döndüler. Bizler inanıyoruz ki proje kapsamında ağırladığımız öğrenciler, üniversite tercihlerinde Bursa’daki üniversiteleri ve Uludağ Üniversitesi’ni seçeceklerdir” diye konuştu.

Ziyarette başarılı bir yaz okulunu geçirdiklerinden bahseden BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Aytuğ Onur, “Çok başarılı bir yaz kampını geride bıraktık. İnşallah bunu önümüzdeki sene de yapacağız. Hatta kampı büyüterek yola devam etmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

---AB fonlarından yararlanılabilir---

BALKANSİAD’ın her türlü projesine destek vermeye hazır olduklarını belirten UÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, yaz okulu projesi kapsamındaki ilk dersini kendisinin tarafından verildiğini hatırlattı.

Yaz okulu projesinin önemli bir proje olduğunu söyleyen Prof. Dr. Dilek, “Yaz okulu projenizi gerçek anlamda bir proje haline getirmelisiniz ve AB fonlardan destek alabilirsiniz. Biz UÜ olarak size bu konuda destek vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

BALKANSİAD Başkanı Dr. Aytuğ Onur, ziyarette ayrıca BALKANSİAD’ın 2014-2016 dönemi projeleri hakkında UÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek’e sunum yaptı.

BALKANTÜRKSİAD’dan UÜ Rektörü Prof. Dr. Dilek’e teşekkür ziyareti..