BALKANTÜRKSİAD’TAN DÜNDAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, yeniden Osmangazi Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Dündar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ile beraberindeki BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, yeniden Osmangazi Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Dündar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan ve yeniden göreve belediye başkanlığına seçilen Dündar’ı tebrik eden BALKANTÜRKSİAD Tunakan, Osmangazi’nin Bursa’nın kalbi konumunda bulunduğuna dikkat çekti. Tunakan, “Geçtiğimiz dönemlerdeki başarılı çalışmalarınızın bu dönem de devam edeceğine inanıyoruz ve hemşerileriniz olarak yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Sizin gibi başarılı bir yöneticinin de üyesi olduğu BALKANTÜRKSİAD ailesi olarak, şehrin kalbi konumunda bulunan Osmangazi için birlikte çalışmaya dün olduğu gibi bugün de varız.” dedi.
BALKANTÜRKSİAD heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar BALKANTÜRK Parkı yapımına Osmangazi Belediyesi olarak her türlü desteği vereceklerini belitti. BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

BALKANTÜRKSİAD’TAN DÜNDAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ. BALKANTÜRKSİAD’TAN DÜNDAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.