BALKANTÜRKSİAD’TAN TORUN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANSİAD), 5. Olağan Kongre’de tekrar AK Parti Bursa İl Başkanlığı görevine seçilen Cemalettin Torun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur’un yanı sıra, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şahin ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Konuşmasında BALKANSİAD’ın önümüzdeki dönem projelerinden bahseden Başkan Aytuğ Onur, Cemalettin Torun’a görevinde başarılar dileyerek, ortak amaçlarının Bursa’ya hizmet olduğunu söyledi.

Aytuğ Onur, BALKANSİAD olarak projeleriyle Bursa’ya her anlamda katkı sağlamak istediklerini ifade ederek, 2015 yılı içerisinde düzenleyecekleri Balkan Ticaret Fuarı ve Yerel Yönetimler Kongresi hakkında Cemalettin Torun’a bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ise, BALKANSİAD’ın Bursa’ya mal olmuş bir dernek olduğunu dile getirerek, Balkan ve Rumeli ülkeleri yararına yapılabilecek her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Çalışmalarından dolayı BALKANSİAD Başkanı Aytuğ Onur’u kutlayan Torun, “BALKANSİAD, Balkan ve Rumeli ülkeleri ile Türkiye arasında hem ekonomik hem de kültürel açıdan bir köprü vazifesi görüyor. Ben bu anlamda sizlerin bu emeklerini ve çalışmalarını takdir ediyorum” dedi.

BALKANTÜRKSİAD’TAN TORUN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…