BALNET 3 FAALİYETE BAŞLADI

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (BALKANTÜRKSİAD) ciro artırımı, kaynak yaratma ve ilişki ağını yönetmek ve geliştirmek amacıyla hayata geçirdiği network ağı BALNET’in üçüncü grubu, çalışmalarına başladı.

BALKANTÜRKSİAD’ın referansa dayalı çalışma grupları olan BALNET – 1 ve BALNET – 2’nin başarıyla çalışmalarını sürdürmesinin ardından, BALNET – 3 Çalışma Grubu da faaliyetlerine başladı. Ceylanköy Restoran’da gerçekleşen BALNET 3 Çalışma Grubu’nun ilk toplantısına; BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, BALNET-3 Çalışma Grubu Başkanı Mahir Korkmaz ile BALNET-3 üyeleri katıldı.

“BALNET Grupları BALKANTÜRKSİAD’ın en önemli oluşumlarından”

Toplantının açılış konuşmasını yapan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, BALNET gruplarının BALKANTÜRKSİAD’ın en önemli oluşumlarından biri olduğuna değinerek, “BALNET-1 ve BALNET-2 Çalışma Gruplarımızda bugüne kadar çok iyi çalışmalar yapıp çok olumlu sonuçlar aldık ki BALNET-3 ihtiyacı doğdu. Bugün itibariyle grubumuzu da kurarak çalışmalarımıza başlamış olduk. Buradaki asıl amacımız üyelerimize işlerinde katma değer sağlamak. Bu anlamda BALNET-3 üyelerinin de hem sosyal hem de ekonomik olarak önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Çalışmaların sonuçlarının ölçümü yapılacak

BALNET gruplarının amacının, grup üyelerinin birbirlerine referans olarak işlerini büyütmek olduğuna değinen BALNET – 3 Çalışma Grubu Başkanı Mahir Korkmaz da, gruplara disiplinli bir şekilde katılım sağlamanın ve her üyenin birbirlerinin işlerini katkı sağlamak için çalışması gerektiğinin önemini vurguladı. BALNET gruplarının kurallar çerçevesinde işleyen topluluklar olduğunu vurgulayan Korkmaz, çalışmalar neticesinde elde edilecek sonuçların ölçümlerinin yapılarak, değerlendirilmeye alınacağını da sözlerine ekledi.

BALNET gruplarında 75 üye faaliyet gösteriyor

BALNET gruplarının işleyişiyle ilgili bilgilendirmelerde bulunan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ümit İşmen ise, “2015 yılında ilkini kurduğumuz BALNET grupları, başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. Yeni faaliyete başlayan BALNET-3 grubumuzla, BALNET çalışma gruplarında 75’e yakın üyemiz aktif bir şekilde çalışıyor. Bu gruplarda cironuzu artırabilir, sunum becerilerinizi geliştirebilir, danışma grupları oluşturabilir ve çevreniz için referans kaynağı olabilirsiniz” diye konuştu.

BALNET 3 FAALİYETE BAŞLADI BALNET 3 FAALİYETE BAŞLADI BALNET 3 FAALİYETE BAŞLADI BALNET 3 FAALİYETE BAŞLADI