BTSO Başkanı Burkay'a BALKANTÜRKSİAD'tan ziyaret

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANSİAD), Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay’a ve BTSO Meclis Üyesi Remzi Topuk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Geçtiğimiz günlerde Celal Sönmez’den bayrağı devralan ve BTSO’nun 13. Başkanı İbrahim Burkay, aynı zamanda üyesi de olduğu BALKANSİAD’ı ağırladı. BTSO Yönetim Kurulu’nda 3, Mecliste ise 17 üyesi bulunan BALKANSİAD, BTSO Başkanı Burkay’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. 
BALKANSİAD’a üye olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Burkay, “Seçim süreci bitti. Artık çalışma zamanı. Bursa için projelerimizi hızla hayata geçireceğiz. Bu çalışmalarımızda başta Bursa’nın önemli SİAD’larından biri olan BALKANSİAD olmak üzere tüm STK’lar ile ortak projeler üreteceğiz. Bizler Türk Milleti olarak paylaşımcı insanlarız. Bu paylaşımı BTSO çatısı altında da devam ettirmemiz şart. Bursa için bir şeyler üretmek sadece bizim değil, herkesin derdi olmalı” dedi.
BURKAY: “TEMSİL EDİLMEYEN SEKTÖR KALMAYACAK”
BALKANSİAD üyeleri ile de tek tek tanışan İbrahim Burkay, herkesin sosyalleşme açısından birçok derneğe üye olduğunu ancak bu sosyalleşmenin dışında projeleri hayata geçirmenin de en önemli faktörlerden biri olduğunun altını çizdi. Burkay sözlerine şöyle devam etti; “BTSO çatısı altında temsil edilmeyen sektör kalmayacak. Ortaya çıkan projeler ile o sektörü daha da öne çıkaracağız. Herkesi bu çalışmaların içine sokacağız. Başlıca hedeflerimizden birisi Bursa’yı marka kent haline getirmek. Hepimiz STK’lar içinde bulunarak kendi işlerimizi bir kenara atıp fedakarlıklarda bulunuyoruz. Bu fedakarlıkların da karşılıksız kalmaması gerekiyor” şeklinde konuştu.
ŞAHİN: “BTSO’DA EN ÇOK ÜYESİ OLAN SİAD OLMAKTAN GURURLUYUZ” 
Burkay’a yeni görevinde başarılar dilediğini ve BTSO’yu daha da güçlendireceklerine inandıklarını dile getiren BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, “Daha önce hiç yaşanmamış bir seçim süreci izledik. Bu seçimden galip gelen Sayın İbrahim Burkay oldu. BALKANSİAD’ın 3 Üyesi BTSO Yönetim Kurulunda, 17 Üyesi ise BTSO Meclisinde. Bu durum bizim için de bir gurur kaynağıdır. Hepimizin tek yürek olup bundan sonra daha kararlı adımlarla Bursa’yı geleceğe taşımamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Diğer yandan BTSO Kardeş Odası Selanik ve Ticaret Odası’nda yapmış oldukları iş görüşmelerini ve kazanılan iş ortaklıklarını İbrahim Burkay ve Remzi Topuk’la paylaşan Şahin, Balkanlardaki çalışmalarına hız kesmeden devam ederek, Bursa’nın yükselişine katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi. 
Naci Şahin, Burkay ve Topuk’a günün anısına BALKANSİAD saati ve çeşitli hediyeler takdim etti. BALKANSİAD Üyelik rozetini takan Burkay’ın yanı sıra BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk’da büyüyen BALKANSİAD ailesine katıldı.

BTSO Başkanı Burkay'a BALKANTÜRKSİAD'tan ziyaret