BALKANSİAD VE BUÇAD ÇEŞİTLİLİĞİ DESTEKLEMEK İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPACAK…

BURSA – Bilgide ve Uygulamada Çeşitliliği Destekleme Derneği (BUÇAD) ve Balkan ve Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANSİAD) bir araya gelerek işbirliği konularını masaya yatırdı. Ziyarette konuşan BUÇAD Yönetim Kurulu Başkanı Başak Yeğin Biçer, çeşitliliklerin iyi yönetildiği takdirde verimliliği artıracağını söyledi.

BUÇAD Başkanı Başak Yeğin Biçer ve Yönetim Kurulu üyesi Gizem Akalp, BALKANSİAD’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Henüz yeni kurulmuş bir dernek olmalarına rağmen oldukça önemli 2 projeyi hayata geçirmek üzere olduklarını ifade eden BUÇAD Yönetim Kurulu Başkanı Başak Yeğin Biçer, iş hayatında çeşitliliğin iyi yönetilmesi durumunda verimliliği artıracağını dile getirerek, BALKANSİAD gibi etkin bir STK ile işbirliği içerisinde olmaktan mutlu olacaklarını vurguladı.

Y kuşağının aidiyet duygusu gelişecek…

Farklılıklar Engel Değil (FED) ve GEN-Y Projeleri ile sanayi ve kamu kuruluşlarındaki üretime değer katacaklarını kaydeden Başak yeğin Biçer, “FED projesi ile engelli bireylerin kendini değerli hissetmelerini sağlayarak, iş hayatına katılma noktasında teşvik edici olmak istiyoruz. Kişiyle kendisine uygun işi buluşturduğumuzda motivasyon ve performansında artacağını düşünüyoruz. Aynı şekilde GEN- Y projemizle de, Y kuşağının iş yaşamına adaptasyonunu sağlamak ve aidiyet duygusunun gelişmesini hedefliyoruz” dedi.

“Bursa’ya değer katmaya devam edeceğiz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Aytuğ Onur ise, Bursa’ya değer katmak için tüm STK’lar ile çalışmaktan mutlu olacaklarını söyleyerek, “BALKANSİAD olarak, Bursa’ya değer katmak ve Bursa’da yaşayan vatandaşlarımızın hayatına olumlu etki edecek tüm projelerde yer almaya çalışıyoruz. Bu gayretimizi bundan sonra da fazlasıyla göstereceğiz. Bu bağlamda BUÇAD ile işbirliği içerisinde olmak bizleri mutlu edecektir” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Dr. Aytuğ Onur, BUÇAD Yönetim Kurulu Başkanı Başak Yeğin Biçer’e BALKANSİAD saati hediye etti.