“Bursa İçin Projeler Komitesi

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD) Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Aybar Uluca önderliğinde faaliyete geçirilen Bursa İçin Projeler Komitesi 3. toplantısını dernek merkezinde gerçekleştirdi.

 BALKANSİAD BURSA’NIN GELECEĞİNE YÖN VERECEK…

 BALKANSİAD Yönetim Kurulu adına Bursa İçin Projeler Komitesinden sorumlu Aybar Uluca açılış konuşmasında komitenin amacını, “Bursa’nın geleceğine yön verecek, Türkiye’de ve dünyada tanınırlığını artıracak, her türlü, ticari, sınai, sosyal, kültürel, turistik ve sportif amaçlı projeler üretmek, bu amaçlar için kamuoyu oluşturmak ve ilgili mercileri harekete geçirmek için liderlik yapmak“ olarak açıkladı.

 ÖNEMLİ PROJELER…

 Daha sonra, ilk iki toplantıda önerilen birçok proje içerisinden öncelikle üzerinde durulacak olanlar üyelerin oybirliği ile belirlendi. Gerçekleştirilen toplantıda Sedat Kızılcıklı Hanlar Bölgesi, Sinem Toplan Eximbank ve Balkanlar, Bursa Turizm Kitapçığı, Hakan Demirtaş Yatırım Projesi Olanların Desteklenmesi, Sunay Özkılıç Bursa Su Kalitesinin Takibi ve Aybar Uluca Bursa'da Kış Olimpiyat Oyunlarının Düzenlenmesi projelerini dile getirdi.

 SİNEM TOPLAN BAŞKAN SEÇİLDİ

 Her biri Bursa, Türkiye ve iş hayatı için birbirinden önemli bu projeler ile ilgili ilk hareket planları üzerinde duruldu. Proje detaylarının, ön çalışmalar tamamlandıktan sonra kamuoyu ile paylaşılmasına karar verildi. Toplantının son bölümünde, toplantıya katılan Sedat Kızılcıklı, Süleyman İnan, Hakan Demirtaş, Mümin Pekcan, Sunay Özkılıç, Sinem Toplan ve Aybar Uluca, bundan sonraki dönemde komite çalışmalarına önderlik yapmak üzere, Komite Başkanlığı’na Anadolu Bank Şube Müdürü Sinem Toplan’ı, Başkan Yardımcılığı’na ise Belarus Bursa Fahri Konsolosu Aybar Uluca’yı, oybirliği ile seçti.

 Komitenin başkanlığını üstlenen Sinem Toplan kapanış konuşmasında BALKANSİAD, Bursa İçin Projeler Komitesi’nin projelerinin başarıya ulaşabilmesi için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

“Bursa İçin Projeler Komitesi