Bursa'da Kalite Sinerjisi...

Bursa'nın etkin iş dünyası kuruluşlarından BALKANSİAD ile kalite anlayışının yaygınlaşması amacıyla yoğun çalışmalar yapan KALDER Bursa Şubesi, kalite konusunda işbirliği yapacak. İki kuruluş kalite bilincini geliştirmek üzere ilk etapta bir çalıştay düzenleyecek.

 Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, KALDER Bursa Şubesi’ni ziyaret etti.  Ziyarette, BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin’in yanı sıra, BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aytuğ Onur, KALDER Bursa Şubesi Başkanı Emin Direkçi, KALDER Bursa Şubesi Genel Sekreteri Aykan Kurkur ve BALKANSİAD Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

 BALKANSİAD ve KALDER arasında yapılacak işbirliklerinin görüşüldüğü toplantıda kalite kavramına işaret eden BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin,  "Kalite iş hayatının olmazsa olmazıdır. Türkiye'nin bugünkü manada ilk standardı niteliğindeki Kanunname-i İhtisab-ı Bursa  1502 yılında yürürlüğe girmiştir. O günden bugüne Bursa kalitede öncülük etmiştir" dedi.

 BALKANSİAD’ n faaliyetlerinden de bahseden Naci Şahin, “BALKANSİAD, kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği etkinlik ve ekonomi zirveleriyle Türkiye ve Balkan ülkeleri arasında köprü olmuştur. Kısa sürede birçok projeye ve başarıya imza atmış bir dernek olarak, Bursa yararına yapılabilecek her türlü projede sizlerle çalışmaktan memnuniyet duyarız. Yeni dönemde kalite kavramının yaygınlaştırılması adına KALDER ile işbirliğine hazırız” şeklinde konuştu.

 KALDER olarak, çağdaş kalite anlayışının etkinlik kazanmasını ve yaygınlaştırılmasını, kalite bilincinin yerleştirilmesini ve kalite çalışmalarının teşvik edilmesini amaçladıklarını belirten KALDER Bursa Şubesi Başkanı Emin Direkçi ise, “BALKANSİAD’ın çalışmalarıyla ve başarılarıyla takdir gören bir dernek olduğu hepimizin malumudur. Belirleyeceğimiz ortak stratejiler doğrultusunda birlikte önemli projeler üretebiliriz. Üye yapısı ve etkinlikleriyle güçlü bir iş dünyası kuruluşu olan BALKANSİAD ile kalite ortak paydalı çalışmalar yapabiliriz” dedi.

 Gerçekleşen ziyarette ayrıca BALKANSİAD’ın komite çalışmalarına ağırlık vereceği ve KALDER ile birlikte kalite konulu ortak bir çalıştay düzenlenebileceği konuşuldu. Ziyaretin sonunda KALDER Bursa Şubesi Başkanı Emin Direkçi, BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin’e KALDER rozeti taktı.

Bursa'da Kalite Sinerjisi...