BUSİAD Başkanı Ergun Hadi Türkay'ın BALKANTÜRKSİAD ziyareti

BUSİAD Başkanı Ergun Hadi Türkay BALKANTÜRKSİAD’ı ziyaret ederek Başkan Fatih Şakir ve Yönetim Kurulu üyelerini BALKANTÜRKSİAD’ın 10. Yılı nedeniyle tebrik etti.

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay’ın, Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (BALKANTÜRKSİAD) ziyaretinde Bursa’nın iki aktif sivil toplum kuruluşu arasında iş birliği imkanları görüşüldü.

Ziyarette konuşan BUSİAD Başkanı Türkay, “Bursa iş dünyasını temsil eden sivil toplum kuruluşları olarak daha yakın iş birliği içinde olmalıyız. Bunun sonucun da Bursa’mız kazançlı çıkacaktır” dedi.

BUSİAD Başkanı Türkay ziyarette, geçtiğimiz nisan ayında yapılan genel kurulda BALKANTÜRKSİAD Başkanlığına seçilen Fatih Şakir ile Yönetim Kurulu yelerine de çalışmalarında başarılar diledi.

BUSİAD Başkanı Ergun Hadi Türkay’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir de, “BUSİAD Bursa’mızın ilk sanayici ve iş insanları derneği durumunda. 43 yıllık bir deneyime sahip olan BUSİAD ile birlikte Bursa ekonomisine ve üyelerimize fayda sağlamak amacıyla her türlü ortak çalışmaya hazırız. BUSİAD ve BALKANTÜRKSİAD olarak Bursa iş dünyasının faydasına olacak her alanda güçlerimizi birleştirmeliyiz” şeklinde konuştu.

BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir çalışmaları hakkında BUSİAD Başkanı Ergun Hadi Türkay’a bilgiler aktardı.

BUSİAD Başkanı Ergun Hadi Türkay'ın BALKANTÜRKSİAD ziyareti