GÖRSİAD’DAN BALKANTÜRKSİAD’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ...

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Levent Bilek ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne iş dünyasından hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

 

Görükle Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÖRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Doğangün ve beraberindeki heyet, aynı zamanda GÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de sürdüren BALKANTÜKSİAD Başkanı Levent Bilek ve yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

BALKANTÜRKSİAD dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette iki dernek arasındaki ilişkilerin geleceğe yönelik planlanan projelerle taçlandırılması konusu değerlendirildi. BALKANTÜRKSİAD Başkanı Levent Bilek, GÖRSİAD’ın BALKANTÜRKSİAD yeni yönetimini ziyaret etmesinden dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek iki dernek arasındaki iletişimin artarak devam edeceğini söyledi.

Misafirlerine BALKANTÜRKSİAD hakkında detaylı bilgiler de veren Bilek, “Mensubu olduğum GÖRSİAD’ı BALKANTÜRKSİAD olarak ağırlamaktan dolayı memnuniyet duydum. Paylaşımlarımızla birbirimize olan faydamızın artacağı inancındayım. Bursa iş dünyasından saygın iş adamlarını bünyesinde buluşturan iki derneğin de başarılı işlere imza atması Bursamızın vizyonuna katkı koyacaktır. 400 üyesiyle geniş bir aile olan BALKANTÜRSİAD her geçen gün büyümesini sürdürmektedir. Yeni yönetimle birlikte kontrollü büyümeye önem gösteriyoruz” dedi.

GÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Doğangün ise yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileterek, “BALKANTÜRKSİAD, yakından tanıdığımız ve değerli bir kuruluştur. Yeni başkan Levent Bilek ve yönetimine başarılar diliyoruz. İki kuruluş arasındaki ilişkilerin artarak devam etmesi bizleri de mutlu etmektedir” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek GÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Doğangün’e dernek flaması ve duvar saati hediye etti.

 

GÖRSİAD’DAN BALKANTÜRKSİAD’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ...