İŞ GELİŞTİRME TOPLANTILARININ 8. YAPILDI

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) tarafından, üyeleri arasındaki iletişimi ve ticareti artırmak amacıyla projelendirilen ‘İş Geliştirme Toplantıları’nın 8.’si yine BALKANTÜRKSİAD Evi’nde gerçekleştirildi.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Yenginer ve Hakan Başat’ın organizasyonuyla yapılan toplantı; gayrimenkul, inşaat, tekstil, sağlık, gıda, medical, mobilya ve finans sektöründe faaliyet gösteren iş insanlarını bir araya getirdi.

Toplantıya başkanlık yapan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, “Birlikte güçlü oluyoruz, güçlü olunca da şehrimize daha çok katkı sağlayabiliyoruz” dedi. Balkan göçmenlerinin Bursa’nın ekonomik ve sosyal hayatında önemli bir güç olduğunu ifade eden Tunakan, bu gücü Bursa ve ülke ekonomisine kanalize edecek projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yenginer ise bu toplantıları aynı sektörde olanların birliğini güçlendirmek, farklı sektörlerden olanlara da birlikte iş yapabilme olanakları sağlama adına düzenlediklerini belirtti.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Başat da bu toplantılarla hem ikili ilişkilerin hem de ticari ilişkilerin gelişmesine katkı sunduklarına vurgu yaptı.

Konuşmaların ardından toplantıya katılan BALKANTÜRKSİAD üyeleri, işleriyle ilgili kısa sunumlar yaptılar. Toplantı, sunum ve konuşmaların ardından gerçekleşen ikili iş görüşmeleri ile sona erdi.

İŞ GELİŞTİRME TOPLANTILARININ 8. YAPILDI İŞ GELİŞTİRME TOPLANTILARININ 8. YAPILDI