İSTANBUL’DA BALKANTÜRKSİAD ESİNTİSİ...

Balkan ve Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), ülke genelinde Balkan ve Rumeli dernekleriyle işbirliklerini güçlendiriyor.

İstanbul başta olmak üzere şubeleşmeye ve Balkanların yanı sıra hizmet ağını ülke geneline yaymaya yönelik çalışmalarını hızlandıran BALKANTÜRKSİAD yönetimi son olarak İstanbul’da Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin iftar programına katıldı.

Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Bahçesi’nde verilen iftara Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve BALKANTÜRKSİAD Başkan Yardımcısı Olcay Özgön, BALKANTÜRKSİAD Başkan Yardımcıları İskender İskenderoğlu ve Fatih Şakir, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şahin, BAL-GÖÇ Genel Başkanı Yüksel Özkan, UİB Genel Sekreteri Mümin Karacakayalılar, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman İnan, İstanbul’un Kartal ilçesindeki mahalle muhtarları, dernek üyeleri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

BALKANTÜRKSİAD’ın İstanbul’daki şubeleşme çalışmalarını yürüten Sn. Olcay Özgön tarafından karşılanan BALKANTÜRKSİAD heyeti, İstanbul temaslarında birlik ve beraberlik örneği sergiledi.

BALKANTÜRKSİAD’ın yönetimini dernek merkezinde ağırladıkları için mutlu olduklarını ifade eden Özgön, “Bu tür dayanışmaları diğer şehirlerimizde de gerçekleştirmek suretiyle birlik ve beraberliğimizi artıracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

İSTANBUL’DA BALKANTÜRKSİAD ESİNTİSİ...