NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI TURGAY ERDEM BALKANTÜRKSİAD ÜYESİ OLDU

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı olarak seçilen Turgay Erdem’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Erdem’e yeni görevinde başarılar dileyen BALKANTÜRKSİAD Başkanı Tunakan, “Nilüfer Belediyesi başkanlığı görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz. Biliyoruz ki Nilüfer, Bursa’nın gelişen ve Batı’ya açılan yüzü. Bizim de BALKANTÜRKEVİ’miz Nilüfer ilçesi sınırlarında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl açılışını yaptığımız bu dernek merkezimizin yan tarafında bulunan alanda bir BALKANTÜRK Parkı kurma gayretindeyiz. Sizlerin de destekleriyle çok güzel bir bahçeyi, parkı Nilüfer’e, Bursa’ya kazandırmak istiyoruz. Bu manada birlikte hareket edebileceğimiz noktalarda sizlerden desteklerini ve önerilerinizi bekleriz” dedi.

---Erdem, BALKANTÜRKSİAD üyesi oldu---

BALKANTÜRKSİAD’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, BALKANTÜRK Parkı projesi için destek sözü verdi. Erdem, Nilüfer Belediyesi ile BALKANTÜRKSİAD arasındaki işbirliğinin giderek artacağını ve birlikte örnek işlere imza atacaklarını sözlerine ekledi.

Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Erdem, BALKANTÜRKSİAD üyesi oldu. BALKANTÜRKSİAD rozetini takan Erdem, bir Balkanlı olarak BALKANTÜRKSİAD ailesinin içerisinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

 

 

NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI TURGAY ERDEM BALKANTÜRKSİAD ÜYESİ OLDU NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI TURGAY ERDEM BALKANTÜRKSİAD ÜYESİ OLDU NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI TURGAY ERDEM BALKANTÜRKSİAD ÜYESİ OLDU NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI TURGAY ERDEM BALKANTÜRKSİAD ÜYESİ OLDU NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI TURGAY ERDEM BALKANTÜRKSİAD ÜYESİ OLDU