Recep Altepe, Balkan Ticaret Fuarı ve Kongresi’nde şehrin Ceo’su sıfatıyla konuşacak..

 Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe, Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANSİAD) tarafından 13-16 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Balkan Ticaret Fuarı ve Kongresi’nde konuşacak.

BALKANSİAD Başkanı Dr. Aytuğ Onur ve BALKANSİAD üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe’yi Merinos Gönül Dostları’ndaki makamında ziyaret etti.

Ziyarette BALKANSİAD’ın 2014-2016 dönem projelerine Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Marmara Belediyeler Birliği’nin desteklerini beklediklerini kaydeden Dr. Aytuğ Onur, “Fuar ve kongre için TÜYAP ile anlaştık. 13-16 Mayıs 2015 tarihleri arasında TÜYAP Bursa’da bu fuar ve eş zamanlı olarak kongreyi gerçekleştireceğiz ve bu etkinliklere gerek Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden gerekse de başkanlığını yaptığınız Marmara Belediyeler Birliği’nin desteklerini bekliyoruz” dedi.

--- Altepe ilham verecek ---

Fuarla eş zamanlı gerçekleşen olan ve “Yerel Yönetimlerin Şehrin Markalaşmasındaki Rolü” temalı kongrede Recep Altepe’nin şehrin Ceo’su olarak konuşma yapmasını istediklerini söyleyen Dr. Aytuğ Onur, “Fuarımıza, Balkanlar’dan 100’ün üzerinde belediyeden başkan ve temsilci katılacak, alım heyetleri organize edilecek. Fuarla eş zamanlı tertiplenecek olan kongrede de sizin belediyecilik alanında yaptıklarınızı dinlemek, Balkanlar’daki belediye başkanlarına ilham verecektir. Biz sizi bu kongrede konuşmacı olarak sizleri görmek istiyoruz” diye konuştu.

--- NALAS da destek verebilir ---

BALKANSİAD’ın teklifinden memnuniyet duyduğunu belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, fuarın Güney-Doğu Avrupa Yerel Yönetim Birlikleri Ağı NALAS’ın da destekleyebileceğini müjdeledi.

Altepe, “Marmara Belediyeler Birliği’nin de üyesi olduğu NALAS’ın da sizin projenize benzer bir isteği vardı, bence onlarla da görüşülebilir. İrtibat için ise Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği üzerinden gidilebilir. Biz Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak zaten size destek vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Ziyarette ayrıca BALKANSİAD’ın 2014-2016 dönemi projeleri arasında yer alan diğer projeler de ele alındı.

Recep Altepe, Balkan Ticaret Fuarı ve Kongresi’nde şehrin Ceo’su sıfatıyla konuşacak..