RUMELİFED’den BALKANTÜRKSİAD’a İade-i Ziyaret

Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) Genel Başkanı Selim Yedikardeş ve Yönetim Kurulu üyeler, Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’ne (BALKANSİAD) iade-i ziyarette bulundu.

RUMELİFED Genel Başkanı Selim Yedikardeş ve beraberindeki heyet, BALKANSİAD’a iade-i ziyarette bulunarak, BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleriyle biraraya geldi.

RUMELİFED’i BALKANSİAD’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten BALKANSİAD Başkanı Naci Şahin, “RUMELİFED, Bursa’da önemli bir eksikliği gideriyor. Rumeli ve Balkanlar’da yürütülecek sosyal projelerin tek çatı altından sağlayabilme gibi önemli bir misyonu var” dedi.

BALKANSİAD olarak her zaman RUMELİFED’in projelerine destek vermeye hazır olduklarını söyleyen Naci Şahin, “Yeni kurulan bir dernek olmasına karşın ise önemli işlere imza attığınızı görüyoruz ve bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere destek vermeye hazırız” diye konuştu.

Bursa’da farklı bir ses olmak için bu yola çıktıklarını söyleyen RUMELİFED Genel Başkanı Selim Yedikardeş de, BALKANSİAD ile ortaklaşa çalışmalara imza atmak istediklerini dile getirdi.

RUMELİFED’in kuruluş felsefesinde, Balkanlar ile Rumeli’de sosyal projeler gerçekleştirmenin temel alındığını söyleyen Selim Yedikardeş, “Biz sosyal çalışmalara imza atmak için yola çıktık. Zaten o Rumeli ve Balkanlarla ekonomik işbirliğini yürüten birçok dernek veya kurum var. RUMELİFED, Rumeli ve Balkanlar için farklı bir soluk olacak” şeklinde konuştu.

RUMELİFED’den BALKANTÜRKSİAD’a İade-i Ziyaret RUMELİFED’den BALKANTÜRKSİAD’a İade-i Ziyaret