VALİ CANBOLAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

BALKANTÜRKSİAD’ın faaliyetleri ve projeleri hakkında Vali Canbolat’a bilgilendirmelerde bulunan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, işbirliklerine açık olduklarını ifade etti. Balkan kökenli vatandaşların Bursa için önemine değinen Başkan Tunakan, “Bursa tarih boyunca çeşitli Balkan ülkelerinden gelen insanların yuvası olmuştur. Bu vatandaşlarımızın iş hayatına ve toplumsal yaşama katkılarının bir yansıması da BALKANTÜRKSİAD’dır” dedi.

“Şehrimize ve ülkemize fayda sağlamaya çalışıyoruz”

BALKANTÜRKSİAD’ın önemli bir misyonun da Balkanlar ve Türkiye arasında ticari, sosyal ilişkileri geliştirmek olduğunu vurgulayan Başkan Tunakan, “Üyelerimiz arasında Bursa ekonomisine yön veren işadamları ve yöneticiler bulunmakta. BALKANTÜRKEVİ’miz Balkanlardan gelen temsilciler için bir merkez görevi görüyor. Yurtdışı gezilerimizde üyelerimize yeni iş alanları sunarken, bir yandan da sosyal ilişkilerimizi güçlendiriyoruz. Önemli projelerimizden biri olan BALKANTÜRK Ticaret Merkezi’ni de devletimiz ve BTSO’nun da destekleriyle en kısa sürede hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bizler Bursa ve Türkiye aşığı olarak her zaman üretmeye, şehrimize ve ülkemize fayda sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“Bursa’nın çıkarları için beraberce hareket etmeliyiz”

BALKANTÜRKSİAD heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Yakup Canbolat ise, “Gücümüzü ve enerjimizi Bursa’yı daha nitelikli, daha donanımlı, daha ileri bir şehir yapmak için harcayacağız. Bu şehre hizmet etmek isteyen tüm STK’lara kapımız açık. Şehirde ortak aklı ve anlayışı hakim kılmalı, Bursa’nın çıkarları için beraberce hareket etmeliyiz. Bizim yolumuz Bursa’nın yolu olmalı” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, Vali Yakup Canbolat’a plaket takdim etti.

VALİ CANBOLAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ VALİ CANBOLAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ VALİ CANBOLAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ