Vehbi Varlık Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığına Seçildi

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANSİAD), ilk Yüksek İstişare Kurulu yemeğini düzenledi.
Naci Şahin’in tekrar başkanlığa seçilmesinin ardından Yüksek İstişare Kurulu ve Yönetim Kurulu üyelerini bir araya getiren BALKANSİAD, Sifaş Genel Müdürü Mustafa Çağlar, Balkan Rumeli Göçmenleri Konfederasyonu Başkanı Turhan Gençoğlu gibi Bursa’nın birçok önemli isminin katılımıyla Yüksek İstişare Kurulu Başkanını seçti. 
Divan Başkanlığını Burhan Vatan’ın yaptığı toplantıda Yüksek İstişare Kurulu Başkanlık görevini oy çokluğu ile Vehbi Varlık üstlenirken, Başkan Vekilliğine Mustafa Çağlar ve Sekreterliğine ise Mümin Pekcan seçildi. 
Seçimin ardından bir konuşma yapan Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, BALKANSİAD’ın Bursa’ya önemli katkılar sağladığını ve bu göreve seçilmekten de onur duyduğunu ifade ederek, “Amacımız, BALKANSİAD’ın hedeflediği yolda emin adımlarla ilerlemesine katkı sağlamak. Bizde bu amaç doğrultusunda üstümüze düşen görevleri layığı ile yerine getirmeye çalışacağız. BALKANSİAD çok önemli isimleri bir araya getiriyor. Üyelerimizin de verdiği güç ile hedeflere kararlı adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.
GÜCÜMÜZ ÜYELERİMİZDİR
Yeni Yüksek İstişare Kurulu’na görevlerinde başarılar dileyen BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, “Yüksek İstişare Kurulumuzun belirlenmesi ve faaliyete başlaması ile de yüzü geleceğe dönük daha güçlü bir BALKANSİAD olacağız. Bizler gücümüzü üyelerimizden alıyoruz. BALKANSİAD’ın bu günlere gelebilmesinde herkesin çok önemli desteği var. Bizimle beraber olan tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Balkanlar ve Türkiye için daha birçok projemiz var. Bunlardan da başarılı bir şekilde çıkacağımıza, Bursa’ya daha çok katkı koyacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.
Teşekkür konuşmalarının ardından yemeğe katılan birçok üye söz alarak, inşaat, elektrik, gıda, tekstil, turizm ve ekonomik anlamda Bursa’nın ve Türkiye’nin geldiği noktayı konuşarak fikir alışverişinde bulundular.

Vehbi Varlık Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığına Seçildi