Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığını ziyareti

Ankara programında daha sonra Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığını ziyaret eden yönetim kurulumuz, Minia Balkantürk Açık Hava Müzesi ile ilgili devam eden çalışmalarımız hakkında YTB Başkanı Abdullah Eren’e bilgi sundular.

Ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Berat Tunakan, “Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın da katkılarıyla Bursamıza bir eser daha kazandırıyoruz. Atalarımızın Balkanlardaki kültür mirası artık Minia Balkantürk Açık Hava Müzesi’nde yaşayacak” dedi.

YTB Başkanı Abdullah Eren de, “Bursa evlad-ı fatihana kucak açmış bir şehrimizdir. BALKANTÜRKSİAD’ın bu projesi kalıcı bir eser olacak” şeklinde konuştu.

Görüşmelerden sonra Yönetim Kurulu Başkanımız Berat Tunakan tarafından Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren’e teşekkür plaketi verildi.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığını ziyareti Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığını ziyareti Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığını ziyareti